Magasinet penge dr

Magasinet ‘Penge’ takkede af efter 21 år | Nyt fra DR

Magasinet ’Penge’ takkede af efter 21 år | Nyt fra DR | DR

12. mar. 2007 — Dorte Fals afløser indtil sommerferien Charlotte Lindholm som vært på DR1’s Magasinet Penge. Charlotte Lindholm er sygemeldt på grund af stress.

Onsdag aften blev sidste udgave af magasinet ’Penge’ sendt, efter det har været sendt på DR1 siden 1996.

Ny vært på Magasinet Penge | Presse – DR

Ny vært på Magasinet Penge | Presse | DR

23. jul. 2004 — DRs Pengemagasinet fornyes efter sommerferien. Det sker som led i en generel fornyelse af Nyhedstimen på DR1. Fremover hedder magasinet slet …

Dorte Fals afløser indtil sommerferien Charlotte Lindholm som vært på DR1’s Magasinet Penge. Charlotte Lindholm er sygemeldt på grund af stress.

Pengemagasinet skifter navn og vært | Presse – DR

Pengemagasinet skifter navn og vært | Presse | DR

Vi holder dig opdateret på finansnyhederne. Læs de seneste nyheder om økonomi, finans og penge. Få de seneste nyheder fra Penge på dr.dk her.

DRs Pengemagasinet fornyes efter sommerferien. Det sker som led i en generel fornyelse af Nyhedstimen på DR1. Fremover hedder magasinet slet og ret “Penge”. Ny vært bliver Charlotte Lindholm, som afløser Mogens Rubinstein.

Få Nyheder om Finans, Penge og Økonomi – DR

Finansnyheder – Få Nyheder om Finans, Penge og Økonomi | DR

15. sep. 2010 — Dorte Fals, der er vært på ‘Magasinet Penge’ på DR1, får torsdag Lloydsprisen 2010 for sin evne til at kommunikere om vanskelig økonomi på …

Vi holder dig opdateret på finansnyhederne. Læs de seneste nyheder om økonomi, finans og penge. Få de seneste nyheder fra Penge på dr.dk her

Penge-vært får pris for at kommunikere letforståeligt – DR

Penge-vært får pris for at kommunikere letforståeligt | Presse | DR

dr.dk/PENGE – Pengespillet.

Dorte Fals, der er vært på ’Magasinet Penge’ på DR1, får torsdag Lloydsprisen 2010 for sin evne til at kommunikere om vanskelig økonomi på en letforståelig måde, som det hedder.

dr.dk/PENGE – Pengespillet

Kommissionsbiler.dk sælger kundernes biler og beholder deres penge. Kontant27. jan 2022. Kommissionsbiler.dk sælger kundernes biler og beholder deres penge.

Kontant – DR

Kontant | DR

15. dec. 2017 — Det sidste afsnit af ‘Penge’ blev sendt i æteren onsdag. Magasinet bliver erstattet af et nyt kulturmagasin.

Hold dig opdateret. Få de seneste nyheder og bedste historier. Læs nyheder fra Kontant her

Efter 21 år: Populært DR-program lagt i graven – Ekstra Bladet

Efter 21 år: Populært DR-program lagt i graven – Ekstra Bladet

Penge Magasinet på DR1 havde brug for en ny identitet der signalerede mere privatøkonomi. Vores daglige forbrug blev visualiseret via en kassebon.

Det sidste afsnit af ‘Penge’ blev sendt i æteren onsdag. Magasinet bliver erstattet af et nyt kulturmagasin

Penge Magasinet — DR Design

29. jan. 2009 — DR magasinet PENGE tog onsdag aften (28. jan) pulsen på andelsboligmarkedet, som en naturlig udløber på de faldende priser.

Penge Magasinet på DR1 havde brug for en ny identitet der signalerede mere privatøkonomi. Vores daglige forbrug blev visualiseret via en kassebon. Og så vi tømte lommerne og tilsatte lidt guld. Guld og lommeuld. 

Andelsportal.dk i DR magasinet PENGE

Andelsportal.dk i DR magasinet PENGE – Andelsportal.dk

DR var forbi Andelsportal.dk og tale om andelstanken anno 2009 og udviklingen på markedet siden åbningen af pant i andelen.

Keywords: magasinet penge dr, pengemagasinet dr