Få mere at vide om træbriketter

Mange danskere foretrækker at fyre med træbriketter frem for brænde. Det er der flere gode grunde til. Er du ikke kommet i gang med at fyre med træbriketter endnu, kan du med fordel læse med videre, da du kan få en masse viden om træbriketter her. Derved kan du efterfølgende finde ud af, om træbriketter er noget for dig eller ej. 

Træbriketter er et miljøvenligt valg

Træbriketter er et godt alternativ til almindeligt brænde. Hvis du går op i miljøet, er det værd at vide, at træbriketter er et miljørigtigt valg, da briketterne fremstilles af overskudstræ fra eksempelvis fremstilling af møbler. 

Der findes træbrikker, som er produceret uden nogen former for bindemiddel, hvilket gør disse mest miljøvenlige. I disse træbriketter bruges træets naturlige harpiks som bindemiddel.

Flere fordele ved brug af træbriketter i en brændeovn

Der er flere fordele ved at bruge træbriketter i stedet for brænde i en brændeovn. Træbriketter giver dig først og fremmest mest brændværdi for pengene. For det andet er de altid klar til brug, da de ikke indeholder fugt. Derudover er de også mere håndterbare i forhold til brændestykker. 

Træbriketter efterlader desuden ikke ret meget aske, så det er nemmere for dig at rengøre brændeovnen. Det er ydermere en del nemmere at tænde op med træbriketter, end det er at tænde op med brænde.

Bestil træbriketter online direkte hjem til dig

Vil du gerne begynde at fyre med træbriketter, kan du bestille dem online og få dem leveret direkte hjem til dig. Derved slipper du for at slæbe dem hjem fra et supermarked eller et byggemarked.