Gode idéer til ting du kan lave med en ny ven eller veninde

Er du flyttet til en ny by, eller er du startet på et nyt studie eller arbejde? Så kan det være, at du har fået en ny ven eller veninde. Det er spændende at starte et nyt venskab, men ved du ikke helt, hvad I skal lave sammen? Find flere gode idéer her.

Arranger en hyggelig spilaften

I starten af et venskab kan det være rart at lave noget specifikt sammen. Du kan vælge at arrangere en spilaften, hvor dig og din nye ven eller veninde spiller sjove spil sammen. I kan eventuelt lytte til god musik imens og drikke vin. Køb her.

Gå en tur

En anden mulighed er at gå en tur sammen. Det er bare skønt at være udenfor i naturen, og så kan I få noget frisk luft, mens I på samme tid lærer hinanden bedre at kende. Er der et skønt naturområde i nærheden, kan I tage derhen og gå en tur med en god kop kaffe i hånden.

Tag på shoppetur sammen

Hvis I begge to elsker at shoppe, er dette den perfekte mulighed. Det kan også være, at du er på udkig efter en ny kjole til en date eller firmafest. Er det tilfældet, kan du tage din nye veninde med, så hun kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole.

En bytur er også en mulighed

Er I begge to helt vilde med at danse, så kan I tage i byen sammen. Dette er en meget uformel måde at lære hinanden bedre at kende.