Pas godt på din hud under og efter træning

Træner du meget, men vil du samtidigt gerne passe så godt som muligt på din hud både under og efter træning? Her finder du flere gode råd, som du kan gøre brug af. Din hud vil takke dig for det.

Hav helst ikke make-up på under din træning

Når du træner og deraf sveder, vil hudens porer åbne sig. Det betyder, at huden er mere modtagelig over for ydre påvirkninger og bakterier. Derfor er det en fordel ikke at træne med make-up såsom foundation og pudder. Det kan nemlig være med til at lukke din hud til og danne bakterier.

Husk at gå i bad efter træning

Det kan være, at du allerede gør dette. Men sommetider er det også nemt lige at springe badet over, hvis du har en smule travlt eller gøre det senere på dagen. Dog er dette ikke en god idé. Du bør gå i bad lige efter din træning. Sved kan udvikle sig til bakterier, hvilket kan være med til at give uren hud.

Brug gode hudplejeprodukter

Det er ydermere værd at nævne, at det er en fordel at rense og pleje din hud efter træning. Du bør altid vælge hudplejeprodukter, som passer godt til din hudtype. Du kan eventuelt tage et kig nærmere på hudpleje fra Beauté Pacifique for at se, om der er noget for dig og din hud. Er du i tvivl om, hvilke produkter der er de rette for dig, kan det være en fordel at tage forbi en kosmetolog eller en anden fagperson, der kan rådgive dig.