Spar penge med LED-belysning

Har I overvejet at skifte alle jeres lyskilder ud med mere bæredygtige løsninger og for eksempel få installeret LED-lamper? LED er noget af det, der virkelig er kommet frem det seneste årti, og det med god grund. Her benyttes væsentligt mindre energi til at holde en lampe kørende, og belysningen er akkurat lige så god, som du kender det fra almindelige pærer. Når man vælger at skifte en stor flok lyskilder ud med LED-belysning, kan det altså godt ses på elregningen.

I kontorlandskaber og andre områder i virksomheder, er det vigtigt, at der er styr på belysningen. Jeres medarbejdere skal gerne have de bedste rammer for at arbejde, og det har man ikke, hvis ikke der er dækkende lys. I kan kigge på, om det er lysstofrør eller indbyggede spots, der giver mest mening i de forskellige rum, men der er mange løsninger, der kan lade sig gøre.

Godt lys ude og inde

En ting er, at I har styr på jeres belysning indendørs. Det er ganske brugbart i løbet af en arbejdsdag. Men i vinterhalvåret samt om aftenen kan det også være gavnligt at kigge lidt mere på udendørsbelysning. Det gælder både jer, der ønsker bedre belysning ved virksomheden, men også for privatpersoner, der måske synes, det er rart at have lidt lys udendørs. Desuden har udendørslys en præventiv egenskab i form af at holde uvelkomne gæster væk fra grunden.

Det kan også være en mulighed at kigge nærmere på smart belysning, som kan styres indefra eller via sensorer. Det gør det endnu nemmere for jer at administrere lyset og på den måde sørge for, at det kun er tændt, når der er behov for det. Det er muligt at spare helt op mod 70 %, når det kommer til skiftet fra almindelige pærer til LED-belysning, så I kan med fordel prøve at læse lidt nærmere om det.