Værktøj for en rigtig handyman

Nyder du at pusle med alverdens projekter? Så bør du have styr på dit værksted således, at du er klar til enhver opgave, der måtte komme din vej. Her finder du forslag til, hvad du bør have af værktøj i dit værksted, så du er forberedt på nærmest ethvert projekt.

En søjleboremaskine er handy 

Søjleboremaskiner findes i en del værksteder, da de er uundværlige i mange sammenhænge. En søjleboremaskine er et populært stykke værktøj i og med, at den bruges til at bore præcise og lodrette huller i jern, metal og træ. 

Du har derfor brug for sådan en fætter til mange forskellige projekter. Du vil uden tvivl nyde at have en søjleboremaskine, da det vil lette en del af arbejdet, når du er i gang med et projekt, hvor der skal bores mange lodrette huller med stor præcision.

Flere gode grunde til at have en stiksav i værkstedet

Har du endnu ikke en stiksav, så kan det kun gå for langsomt med at få købt en, der kan være på dit værksted. Der er nemlig mange gode grunde til at have en stiksav. Du kan bruge en stiksav til at save i både træ, jern, glasfiber og gips. Det kræver blot den korrekte stiksavsklinge. 

En stiksav er effektiv både, når du skal save kurver, lige snit og skrå snit. Den kan endda anvendes, når du skal lave græskar til halloween.

Hav altid et vaterpas blandt dit værktøj

Mange handyman-projekter indebærer, at tingene skal være i vater. Du bør derfor også sørge for, at du har et vaterpas klar blandt dit værktøj.